Servicii executie hidroizolatii

SC NEW CONCEPT DESIGN CONSTRUCT SRL

Va ofera servicii complete pentru hidroizolatii, de la consultanta asupra materialelor pana la executia sistemelor de hidroizolatii in proiectele dumneavoastra.

Curatare hidroizolatie veche bituminoasa
Curatare hidroizolatie terasa
Pregatire strat suport pentru montarea hidroizolatiei
Amorsarea suprafetei terasei inaintea amplasarii hidroizolatiei
Aplicare adeziv la pistol al membranei de hidroizolatie EPDM
Finalizare lucrare hidroizolatie EPDM

Ce este hidroizolatia?

Hidroizolatia reprezinta o etapa importanta in realizarea constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale. Prin procesul de etanseizare (hidroizolatie) al stratului suport al fundatiei, acoperisului sau a teraselor circulabile si necirculabile se evita inflitrarea apei si a lichidelor nedorite cat si a mucegaiului si ajuta la pastrarea calitatii materialelor acestora.

Hidroizolatia are scopul de a proteja cu stratul sau etans suprafetele unei constructii, indiferent de natura acesteia. Un acoperis ce nu are o hidroizolatie de calitate creeaza un disconfort major, posibilitatea infiltrarii apei sau a inundatiei fiind prezenta.

De ce este importanta hidroizolatia de calitate?

Daca o hidroizolatie nu a fost realizata corespunzator iar materialele utilizate au fost de proasta calitate, reparatiile si inlocuirea acestora pot duce la costuri majore (demontaj hidroizolatie veche / montaj si materiale hidroizolatie profesionala).

In majoritatea situatiilor, oamenii aleg sa lucreze cu materiale “ieftine la prima vedere”, calitatea indoielnica a acestora nefiind conforma cu diferentele de temperatura (inghet / dezghet) care afecteaza in mod principal lucrarile de hiroizolatie.

TIPURI DE HIDROIZOLATII

Executam lucrari de hidroizolatii pentru proiecte rezidentiale,
comerciale sau aplicatii industriale.

Hidroizolatie fundatie

Asiguram executie si montaj pentru sistemele de hidroizolatie destinate fundatiilor pentru realizarea unor hidroizolatii sigure.

Hidroizolatie terasa

Executam lucrari de hidroizolatii si etansare ale teraselor circulabile si necirculabile cat si a teraselor de bloc realizate cu membrana EPDM Firestone.

Hidroizolatie acoperis

Executam lucrari de hidroizolatii destinate acoperisurilor, potrivite impotriva infiltratiilor de apa nedorite sau a condensului.

Hidroizolatie piscina

Executam montaje ale sistemelor de hidroizolatie destinate piscinelor cu sisteme de hidroizolatie lichide si membrane Revestech

Hidroizolatie iaz decorativ

Asiguram executia iazurilor decorative de orice dimensiune cu sisteme de hidroizolatii EPDM, fibra de sticla sau hidroizolatii lichide.

Hidroizolatie lac agrement

Executam montaje ale sistemelor de hidroizolatie EPDM destinate lacurilor de acumulare, iazurilor piscicole, canale de irigatii, rezervoare de apa.

Cereti o oferta personalizata ACUM!