Hidroizolatii terase cu membrana EPDM

EXECUTAM LUCRARI DE HIDROIZOLATII TERASE

Reparatii hidroizolatii terase | Reparatii strat suport terase | Lucrari de hidroizolatii terase | Hidroizolatii model balastrat | Hidroizolatie Firestone cu lest | Hidroizolatie Firestone inversata

Compania noastra va ofera solutia potrivita de hidroizolatie a teraselor cu scopul de a preveni infiltratiile de apa, mucegaiul si igrasia cat si pentru a preveni disconfortul creat de acestea. Lucrarile de hidroizolatii terase pot fi facute atat in proiecte rezidentiale precum blocuri, vile, case, spatii comerciale si industriale.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale potrivite pentru realizarea de hidroizolatii a teraselor circulabile si necirculabile cat si a celor inversate.

TIPURI DE PRODUSE CU CARE LUCRAM

 

SISTEM HIDROIZOLATII MEMBRANA EPDM FIRESTONE CU LEST

Sistemul Firestone cu lest utilizeaza folii EPDM asezate liber pe un substrat adecvat. Foliile adiacente sunt suprapuse pe o lungime de cel putin 100 mm si asamblate cu banda Firestone QuickSeamTM Splice Tape. Zonele periferice ale acoperisului si orificiile sunt nivelate in conformitate cu specificatiile Firestone. Dupa lipire, membrana EPDM este fixata cu pietris de rau sau pietre plate de pavaj cu o greutate minima de 50 kg/m2.

SISTEM HIDROIZOLATII MEMBRANA EPDM FIRESTONE CU ADERENTA TOTALA

In cazul sistemului Firestone cu aderenta totala, foliile EPDM sunt lipite complet pe un substrat adecvat cu ajutorul adezivului Firestone Bonding Adhesive. Foliile adiacente sunt suprapuse pe o lungime de cel putin 100 mm si lipite cu banda Firestone QuickSeam™ Splice Tape pentru a forma o membrana impermeabila continua. Toate elementele periferice si orificiile trebuie nivelate in conformitate cu specificatiile Firestone.

SISTEM HIDROIZOLATII MEMBRANA EPDM CU PRINDERE MECANICA

Sistemul Firestone RMA consta intr-o tehnica de fixare mecanica cu greutate redusa, bazata pe banda QuickSeam™ RMA: o banda de EPDM cu insertie cu latime de 254 mm , laminata cu cate o banda autoadeziva QuickSeam™ Splice Tape pe fiecare margine care depaseste lungime benzii EPDM. Benzile RMA sunt asezate pe un substrat adecvat si fixate mecanic pe structura acoperisului. Distantele dintre benzi si dispozitivele de fixare sunt stabilite in functie de calculul rezistentei la vant.

HIDROIZOLATII TERASE CIRCULABILE SI NECIRCULABILE CU MEMBRANA EPDM FIRESTONE

Castigati spatiu suplimentar pentru gradina sau terasa dvs pe acoperisul cladirii.

O terasa circulabila este de fapt placa superioara de beton a acoperisului cladirii fara structura de lemn si tabla, pe care se poate circula fara probleme la finalizarea constructiei.

Terasele circulabile au fost create special pentru utilizarea spatiului pierdut de pe acoperis, pentru posibilitatea panoramica pe care aceasta o ofera cat si pentru amplasarea gradinilor etajate, ce beneficiaza de razele soarelui pe toata perioada zilei. 

Terasele circulabile pot fi regasite in constructii civile precum blocuri de apartamente, case si vile cat si in constructii comerciale sau industriale. O terasa circulabila trebuie hidroizolata perfect pentru a proteja structura de scurgerea sau infiltrarea apei in betonul structurii cauzata de intemperii cat si termoizolata pentru pastrarea temperaturilor optime la interiorul cladirii si a normelor de constructii. 

Care este diferenta intre o terasa circulabila si una necirculabila?

Stratul final al terasei circulabile va fi acoperit cu ulterior cu placi de gresie pentru exterior, marmura, beton amprentat sau lemn special pentru terasa exterioara in timp ce stratul final al terasei circulabile este acoperit cu un strat de pietris. 

HIDROIZOLATII TERASE CU VEGETATIE

Gradinile etajate si acoperisurile verzi au devenit din ce in ce mai populare in lupta cu schimbarile climatice. Pe langa avantajele majore pe care acestea le aduc din punct de vedere al castigului spatiului, amenajarea unei terase cu vegetatie poate aduce acele momente de relaxare de care aveti nevoie pentru a va deconecta de la stresul cotidian. Totodata, puteti lasa frau liber imaginatiei si puteti decora acest spatiu dupa placerea si dorintele dvs, creand astfel un mediu relaxant si placut in caminul dvs. sau in cadrul cladirii pe care o administrati.

La hidroizolarea unei terase verzi trebuie sa tineti cont de durabilitatea materialelor hidroizolante pe termen lung, deoarece acestea sunt supuse la stres de uzura destul de ridicat, datorat fenomenelor atmosferice, a stratului de ozon sau a expunerii indelungate la raze UV.

HIDROIZOLATII TERASE INVERSATE

Sistemul Firestone inversat este o varianta a sistemului lest conventional, ideala pentru acoperisuri cu trafic regulat si/sau in conditii climatice extreme. Foliile mari de EPDM sunt separate de lest printr-un strat de panouri izolante rezistente la umiditate si un strat de geotextil asezat liber deasupra membranei.Sistemele lest si inversat pot fi utilizate la orice acoperis care suporta greutatea suplimentara a lestului.

SERVICIILE NOASTRE

  • Consultanta materiale termoizolatii
  • Consultanta materiale hidroizolatii
  • Vanzare produse hidroizolatii
  • Vanzare produse termoizolatii 
  • Montaj profesional hidroizolatii
  • Montaj profesional termoizolatii
p

INTREBARI FRECVENTE

Ce materiale pentru hidroizolatii sa aleg pentru terasa mea?

Alegerea materialelor potrivite pentru hidroizolarea terasei se poate dovedi o sarcina dificila, considerand numarul mare de materiale si producatori de materiale hidroizolante existente pe piata la ora actuala.

Alegerea materialelor hidroizolante pentru terasa pot fi determinate de factori ca rezistenta materialelor pe termen lung, rezistenta acestora la razele UV si ozon, elasticitatea si flexibilitatea acestora la  cutremure si tasari de teren cat si a fluctuatiilor de temperatura (inghet-dezghet).

CERTIFICAT MONTATOR AUTORIZAT
MEMBRANE FIRESTONE

RubberGard EPDM | RubberCover EPDM | GeoGard EPDM 

Cereti o oferta personalizata ACUM!