Hidroizolatii acoperis cu membrana EPDM

HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM – Solutia potrivita pentru hidroizolarea acoperisului casei dumneavoastra.

Hidroizolatia acoperisului este un pas extrem de important pentru impermeabilizarea impotriva infiltratiilor de apa a casei, cladirii de birouri sau a spatiului comercial pe care doriti sa il construiti sau reabilitati. De aceea, o hidroizolatie pentru acoperis cu membrana EPDM poate fi solutia pe termen lung pe care o cautati.

Produsa in foi de mari dimensiuni, hidroizolatia EPDM Firestone este realizata dintr-o membrana de cauciuc sintetic special conceputa pentru a se adapta celor mai exigente cerinte in constructii si in hidroizolarea acoperisului.

Prima foaie de hidroizolatie EPDM a fost instalata in anul 1980 pe acoperisul unei cladiri din USA, fiind si astazi functionala.

Astazi, avand peste 1.5 miliarde de metri patrati instalati la nivel global, membrana EPDM este un produs de referinta in hidroizolatii ce a castigat aprecierea clientilor prin calitatea desavarsita a hidroizolatiei cat si prin proprietatile deosebite ale materialului din care este realizata.

Compania Firestone se distinge pe piata materialelor de hidroizolatii de calitate cu produse precum Firestone RubberGard sau Firestone RubberCover ce ofera o durata ridicata de viata hidroizolatiei acoperisului dvs.

Hidroizolatia cu membrana EPDM poate fi folosita intr-o gama variata de aplicatii, fiind utilizata la hidroizolatii pentru fundatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii iazuri si lacuri cat si la hidroizolatii industriale.

DE CE SA ALEGETI HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM

DURATA MARE DE VIATA

Membrana EPDM este potrivita pentru hidroizolatia acoperisului dumneavoastra, deoarece calitatea materialului hidroizolant confera o durata de viata ridicata a hidroizolatiei acoperisului, de pana la 50 ani. 

O SINGURA TESATURA

Fiind rezistenta la temperaturi mari, membrana EPDM Firestone se aseaza cu usurinta pe acoperisul casei dvs, avand o latime mare a rolei ce ii ofera avantajul pozitionarii dintr-o singura bucata, fara necesitatea tesaturilor multiple.

PRIETENOASA CU MEDIUL

Prietenoasa cu mediul inconjurator, hidroizolatia acoperisului cu membrana EPDM va ofera siguranta si posibilitatea utilizarii apei colectate la irigarea gradinilor, curtii, sau a plantelor fara ca aceasta sa elibereze compusi chimici. 

EXECUTAM LUCRARI HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM

Echipa noastra executa lucrari de hidroizolatii acoperis cu membrana EPDM la cele mai inalte standarde de profesionalism, fiind certificata si autorizata sa faca aceste tipuri de lucrari de hidroizolatii.

Va punem la dispozitie cele mai bune materiale hidroizolante cat si servicii de calitate in executia si montajul hidroizolatiilor cu membrana EPDM atat pentru acoperis, fundatie, terasa cat si in lucrari speciale si industriale.

Indiferent de forma acoperisului dvs, cat si de tipul constructiei, va putem oferi cele mai bune solutii pentru hidroizolatii acoperis.

AVANTAJE UTILIZARE HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM FIRESTONE

– Hidroizolatie acoperis cu membrana EPDM rezistenta la temperaturi ridicate si la raze UV;
– Latimea rolei hidroizolante este mare, fapt ce permite montaje pe suprafete mari de acoperis, dintr-o singura bucata prevenind astfel riscul de infiltratii la tesatura materialului;
– Hidroizolatia acoperisului are flexibilitate si elasticitate ridicata de pana la 300%, in caz de cutremure sau tasari ale terenului, net superioara produselor existente pe piata;
– Hidroizolatia acoperisului cu membrana EPDM Firestone RubberGard asigura posibilitatea utilizarii panourilor fotovoltaice pe acoperis, avand o rezistenta ridicata la radacini, stratul de ozon, schimbari bruste de temperatura si conditii potrivnice de vreme rea.

ETAPE REALIZARE HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM

Pregatire strat suport

Pentru realizarea unei hidroizolatii corecte, este necesara pregatirea stratului suport a acoperisului prin curatarea si amorsarea suprafetelor.

Aplicare geotextil + termosistem

Se aplica materialul geotextil pe suprafata acoperisului pentru protejarea membranei EPDM. In cazul in care acoperisul are o inclinatie mai mare trebuie folosit sistemul de hidroizolatie cu prindere sau fixare mecanica pentru a evita eventuale pagube produse de fortele naturii.

Aplicare membrana EPDM

Dupa masurarea prealabila a suprafetei acoperisului, membrana EPDM pentru hidroizolarea acoperisului este taiata la dimensiunea corecta pentru a fi montata pe suprafata acestuia.

Intindere membrana EPDM

Dupa debitarea membranei EPDM, montajul se va efectua in functie de sistemul de hidroizolatie ales. Aceste sisteme pot fi:

– sistem de hidroizolatii acoperis cu prindere mecanica;
– sistem de hidroizolatii acoperis cu lipire totala;
– sistem de hidroizolatii acoperis lest;

Verificare sistem hidroizolatie

In pasul final al lucrarii de hidroizolatie a acoperisului dvs, vom trece la inundarea suprafetei acestuia cu apa, pentru a putea verifica in detaliu orice viciu ascuns sau eroare ce se putea strecura in procesul de montaj, pentru a va oferi certitudinea unei lucrari de calitate, garantata 20 ani.

CERTIFICAT MONTATOR AUTORIZAT
MEMBRANE FIRESTONE

RubberGard EPDM | RubberCover EPDM | GeoGard EPDM 

Cereti o oferta personalizata ACUM!