Despre noi

SC NEW CONCEPT DESIGN CONSTRUCT SRL

Este o companie ce are ca domeniu principal de activitate executia, instalarea si proiectarea solutiilor de hidroizolatii si termoizolatii cat si de executia lucrarilor de reparatii sau amenajari interioare.

Cine suntem?

Fondata in 2016, compania noastra ofera servicii profesionale de consultanta specializata in impermeabilizari termo si hidro, achizitie materiale izolante si executia lucrarilor, in functie de cerintele proiectului dumneavoastra.

Acordam o atentie deosebita la executia proiectului inca de la faza initiala a acestuia, pentru a realiza lucrari de hidroizolatie a fundatiilor, impermeabilizare bazine piscicole si piscine, hidroizolatii pentru acoperisuri si terase (circulabile si necirculabile), iazuri decorative si lacuri de agrement.

Pe langa serviciile de termo si hidro compania noastra ofera si servicii de amenajari si renovari interioare. Fie ca doriti sa imbunatatiti si sa igienizati caminul dumneavoastra, va putem ajuta sa transformati visele in realitate.

Lucrarile de amenajari interioare pot fi discutate si planificate in cel mai mic detaliu pentru ca acestea sa aduca confortul dorit. Amenajarile interioare prind forma si culoare prin folosirea materialelor de calitate cat si cu profesionalismul si implicarea angajatilor companiei noastre.  

De ce sa apelati la serviciile noastre?

Oferim consultanta si vanzare materiale termo si hidro

Lucrand cu noi, veti primi consultanta la selectarea materialelor optime cat si cele mai bune solutii la refacerea hidroizolatiilor si termoizolatiilor proiectelor dumneavoastra!

Executie rapida a lucrarilor si preturi corecte

Indiferent de dimensiunea proiectului, va oferim servicii de executie si montaj certificat al hidroizolatiilor si termoizolatiilor.  Rapid, cu preturi corecte si rezonabile.

Garantia calitatii extinsa de producator

Cu membrana EPDM Firestone stati fara grija hidroizolatiei pana la 50 ani. Producatorul membranei asigura o garantie extinsa chiar si in cazul in care compania ce asigura montajul isi inchide activitatea.

TESTIMONIALE CLIENTI

Ce spun clientii nostri despre noi si lucrarile noastre.

“Am instalat membrana EPDM Firestone pe o suprafata de 240 mp si am spus adio problemelor pe care le aveam frecvent la hidroizolatie. Multumesc echipei New Concept Design Construct pentru profesionalismul de care au dat dovada.”

ALDO SPORT

“Acoperisul terasei vilei noastre a fost inlocuit cu membrana pentru hidroizolatii EPDM si am reusit sa scapam astfel de infiltratiile nedorite cauzate de ploi. Servicii de calitate, instalare rapida. Recomand serviciile New Concept Design Construct.”

A. POPESCU

“Dupa ce am analizat o perioada materialele existente pentru realizarea hidroizolatiei, am apelat la serviciile New Concept Design Construct pentru refacerea hidroizolatiei de pe sala de sport. Ne bucuram ca am ales membrana EPDM.

FED. ROMANA BASCHET

“Acordam o atentie deosebita fiecarui proiect indiferent de dimensiunea acestuia iar garantia bunei executii este data de calitatea superioara a produselor de top cu care lucram cat si a implicarii echipei de profesionisti cu care lucrez.”

SERBAN LUCIAN – GENERAL MANAGER
New Concept DESIGN Construct SRL

CU CE NE OCUPAM

Executam lucrari de hidroizolatii pentru proiecte rezidentiale,
comerciale sau aplicatii industriale.

Lucrari hidroizolatii

Acoperisuri, fundatii, hale industriale, lacuri si iazuri, terase circulabile si necirculabile, fundatii etc.

Lucrari termoizolatii

Termoizolatii pe baza de vata bazaltica si polistiren extrudat pentru ansambluri rezidentiale, case, apartamente, etc.

Renovari si amenajari

Executam lucrari de reparatii, renovari complete si amenajari interioare in proiecte rezidentiale sau comerciale.

Cereti o oferta personalizata ACUM!